Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ani jeden. Nemají výsuvnou QWERTY.
Moas 30.08.2011 15:10
Moas
To už dneska není většinový požadavek. Kdo má telefon vyloženě na práci a píše každý den mnoho textu…
shark.jd 30.08.2011 16:12
shark.jd
že to na hardw. klávesnici nemá je ale jasné A o to mi jde. Telefon si nekupuju pro to, abych byl k…
Moas 30.08.2011 16:48
Moas
To fakt je vysuvacia klavesnica lepsia jak displayova klavesnica na samsungu? Mas obe a porovnaval s…
MM.. 30.08.2011 16:58
MM..
2-3 klávesy za vteřinu? Bohužel, to je ta limitace že musíš neustále sledovat obrazovku, necítíš ani…
Potkan007 30.08.2011 17:06
Potkan007
Ze by Motorola Droid 3? http://www.androidauthority.com/qwerty-dream-phone -the-dual-core-motorola-d… poslední
MM.. 30.08.2011 17:29
MM..

To už dneska není většinový požadavek. Kdo má telefon vyloženě na práci a píše každý den mnoho textu, tak to chápu a vyplatí se to. Kdo používá telefon na prohlížení internetu a napsání pár sms či mailů, tak je to zbytečné. Dnešní virtuální klávesnice na těchto velkých telefonech jsou již dost dobré na psaní (že to na hardw. klávesnici nemá je ale jasné).

To fakt je vysuvacia klavesnica lepsia jak displayova klavesnica na samsungu? Mas obe a porovnaval si to? Ja som sice nemal mobil s vysuvacou qwerty, ale mam galaxy S a pise sa na tom dost pohodlne a rychlo. Akurat ta klavesnica zabere vyse pol displaya tak clovek niekedy ani nevidi co pise :D
Napr. mne pridu totalne nepohodlne nejake male tvrde tlacitka, su tie vysuvacie klavesy s lahkym chodom jak PC klavesnica? ALebo su to male tvrde tlacitka jak u starych mobilov ze to je problem aj stlacit? Vies doporucit nejaky s vysuvacou klavesnicou ktory ma klavesy nejake "pohodlne" stlacitelne aby sa dalo pisat fakt rychlo? Aj by som nejaky s extra klavesnicou skusil ako dalsi mobil, ak by ta klavesnia bola fakt dobra. Na samsungu na displayi viem pisat aj vyse 2-3 pismena / sekundu, da sa to s vysuvacou?

2-3 klávesy za vteřinu? Bohužel, to je ta limitace že musíš neustále sledovat obrazovku, necítíš ani co mačkáš. S N900 píšu téměř poslepu, rozhodně rychleji, pohodlněji a to na ubohých 3 řádcích.
Nevím co si mám představit pod pohodlně stlačitelnou klávesou, ale po roce už píšu poslepu rychlostí téměř jako na počítači.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru