Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přeskakování jazyka klávesnice ve win xp

Ja myslim ze moc ludi pouzivajucich rusku virtualnu klavesnicu na monitore tu neni :)

Ale vseobecne plati ze pre kazdy program je to nastavenie klavesnice extra, takze to automaticky preskakuje podla toho ktore okno ma zrovna focus (ktore je zrovna aktivne), alebo aj napr. vo Worde apod to preskakuje automaticky tusim dokonca aj vtedy ak kliknes na miesto dokumentu v ktorom je nastavene ine pismo (napr. ak kliknes na miesto kde je zapadoeuropske alebo ruske pismo moze to automaticky zmenit aj klavesnicu) apod.
Takze to preskakovanie je vporiadku ak to preskoci po kliknuti mysi niekam inam do ineho okna apod. Po kliknuti nazad na povodne okno by to malo zas preskocit nazad na to co si nastavil ked si bol v tom povodnom okne.

Ta virtualna klavesnica na obrazovke ale tak jak to popisujes asi blbne viac ako je zdrave, je to predsa od Microsoftu :) Neviem ci to je normalne ja to nepouzivam. Skus nejake servicepacky a zaplaty, inac smola a proste alt-shift pouzivat castejsie...


Inac Windows samotny (explorer) standardne si udrzuje to rozlozenie co je nastavene ako defaultne, takze pri kliknuti na plochu to zvycajne samo preskoci na to defaultne rozlozenie. Neni to chyba, je to feature.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny