Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Súbory mi zaberajú miesto ale sú "neviditeľné"

Ahojte:

Vyskytol sa u mňa taký problém, že niektoré súbory na mojom Notebooku s OS Windows7 zaberajú miesto ale nevidím ich a neviem ich zobraziť. Viem že sú na Notebooku a sa nevymazali pretože ak kliknem na Vlastnosti tak súbory svoju veľkosť majú ale keď jednotlivé priečinoky otvorím vyzerajú ako prázdne.

Neviem či to má vplyv na tento problém ale začalo sa to tým že sa môj Notebook nainfikoval vírusom Windows Fix. Dlho som sa s tým babral kým som ten vírus odstránil. Podarilo sa mi to nakoniec tak že som Notebook obnovil pomocou zálohovania.

Ale potom som zistil že niektoré súbory sú "neviditeľné". Tieto problémy som objavil v Knižnici kde predtým mi zobrazovalo podpriečinky ako Obrázky, Hudba, Hry, atď. ale už to tak nieje. Ak otvorím Knižnicu zdá sa prázdna tieto podpriečinky akoby zmizli. Potom som tieto problémy objavil aj vo svojom priečinku kde mi zmizli dosť dôležité veci. Aj ten priečinok keď otvorím sú v ňom nejaké tie podpriečinky ale obsah z nich akoby zmizol ale pritom miesto na disku zaberajú.

Už som skúšal aj na internete hľadať riešenia ako sa tento problém dá riešiť ale nič podobné som nenašiel. Preto som sa nakoniec obrátil na túto poradňu. Stratil som takto veľa GB dát ktoré by som rád znova videl.

Verím, že my niekto s týmto problémom pomôže. A budem veľmi vďačný ak sa to bude dať napraviť. Vopred každému veľmi pekne ďakujem za príspevok a za ochotu pomôcť.

Předmět Autor Datum
zkus nejdřív nějaký offline antivirus - bootovací rescue cd, ať ti pouklízí zbytky škodné. u sporný…
lední brtník 31.08.2011 12:44
lední brtník
Ahoj: Myslel si na rescure CD ktorý sa dá vytvoriť aj pomocou Windows7 jedná sa o Windows 7 Recover…
erik.kl 31.08.2011 13:25
erik.kl
jedná sa o rescue CD ako je napríklad Kaspersky Rescue CD (nebo avg, avira a jiní) poslední
lední brtník 31.08.2011 13:39
lední brtník

Ahoj:

Myslel si na rescure CD ktorý sa dá vytvoriť aj pomocou Windows7 jedná sa o Windows 7 Recovery Disc ? Alebo jedná sa o rescue CD ako je napríklad Kaspersky Rescue CD ?

Popis Windows 7 Recovery Disc:

forums.techarena.in

Popis Kaspersky Rescue CD:

Kaspersky je jedným z najlepších antivírusových spoločností a teraz jej poskytnutie záchranného CD úplne zadarmo, ktorý obsahuje najnovšie Kaspersky Anti-Virus. Takže môžete prehľadá váš systém zavedením systému pomocou Kaspersky Rescue CD.

Lebo taký Windows 7 Recovery Disc mám. S tým som odstránil vírus Windows Fix z Notebooku keď bol nainfikovaný.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru