Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kam se ukládají instalační soubory?

Re: MM..:
Čisté? Předtím tam byly XP, naistalovaly se tam ty Win7 ... a Win7 strčil všechny soubory, které předtím byly v XP do 1 složky, jsem si vyndal co jsem potřeboval a složku smazal.

Na D: by měly být jen ty 2 hry, jinak žádná aplikace, kterou bych tam dával.(Ale bůh ví kde co je, Win7 sám instaluje některé doplňky, ovladače, atp.)

Ovšem ten nový OP jsem instaloval, řekl bych 24.5.2011 ... a spousta souborů na obou discích mají starší dataci(je to jen datum změny - nevím kdy byly nataženy). Já jsem tenkrát musel prostě jenom nahodit systém, nebyl čas se v tom rýpat - teďka bych v tom ale rád udělal úklid.

http://imageshack.us/photo/my-images/594/36976056. jpg/
Sem jsem nahrál screen, tak se prosím na to koukněte ... mně z toho vychází, že tam spousta souborů, složek už hodně dávno nemá co dělat? Prostě když uvidíte na první pohled, že některý soubor tam nemá co dělat ... tak budu jen rád.

______________________________

A s tím uložením
... já byl vždycky učen, že se program musí vždy nainstalovat a odinstalovat, a že si program natáhá svinstvo po celém PC.(pak t samo vyhází všechno jak má - i když ne vždy to je pravda) Ovšem když to uloží jenom do vybrané složky, tak jaký je prakticky rozdíl mezi instalací a jen zkopírováním.(krom toho že v 1. případě o tom OP ví, v 2. ne)

M

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny