Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kam se ukládají instalační soubory?

Uz som to napisal vsetko v predch. prispevkoch.
Windows sam seba nainstaluje vzdy kompletne bez vynimky vsetky subory na jeden disk (spravidla C:). T.j. po instalacii novych Windows nemas na D: nic potrebne.

Pojmom "cista instalacia" sa mysli ze si na zaciatku instalacie zvolil ze "nainstalovat Windows", a nie upgradovat na novu verziu, a nie "opravit stavajucu instalaciu".

Po cistej instalacii mas vsetky subory tych novych Windows na C: a teda z D: mozes vsetko zmazat (nepodari sa ti zmazat len skrytu zlozku System volume information, a to je vporiadku tu na D: nechaj).

Co sa tyka hier tak to som uz tiez pisal. Vacsina suborov sa instaluje tam kde si zadal rucne (na D:) ale niektore systemove subory idu do C:\Windows alebo C:\dokumenty alebo C:\Users, a udaje hry sa pridaju do registry (to je tiez na C:). Preto sa hra odinstalovava aby sa zmazali aj tie vsetky systemove veci z C: a z registry.
Ale ked nainstalujes Windows nanovo nacisto, tak na C: uz nemas ziadne subory hry (tie instalator presunul do tych zloziek co si uz z C: zmazal), aj registry boli vytvorene uplne nanovo nacisto, takze ti uz staci zmazat len tie subory z D:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny