Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak odstranit datum z fotky?

Když jsem byla na dovolené,nafotila jsem spoustu fotek. Ale když jsem ty fotky teď dala do PC, u každé fotky se dole zobrazuje datum. Oranžové výrazné datum, které kazí celou fotku! Ve foťáku bylo kvůli rodičům nastaveno,že se má dole zobrazovat datum i s fotkou.Teď už je pozdě. Vše už je to nafocené s datumy.
Zkoušela jsem ty datumy nějak překreslit a vymazat v kreslících a upravovacích programech (v Gimpu,Zoneru,atd)Photoshop nemám, ale těch detailů je tam vážně moc, a jak já to datum mám překreslit,když tam jsou davy lidí, židle,všechno možné... Použila jsem ,,klonovací nástroj",všechno.Já nebudu překreslovat všech 961 fotek! A uříznout tu fotku nad datumem by bylo blbé, protože by to vypadalo blbě a hnusně.

Stejně tak jsem si zkusila stáhnout JPG CLEANER,což by mělo smazat datum, ale nepomohlo to. Tak co teď? Ty fotky vypadají s tím datumem vážně šíleně. Pomozte mi prosím!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jednoduchý způsob není. http://graphicssoft.about.com/od/digitalphotograph y/ss/removedate.htm http:…
karel 04.09.2011 17:57
karel
Já si stáhla Photo Stamp Remover, smazala konečně to datum, a teď když je ta fotka čistá, jsem si jí…
Nicky-help 04.09.2011 19:07
Nicky-help
Dnes je na www.giveawayoftheday.com ke staženi Photo Stamp Remover zdarma - jen do zítřka. A to do 9… poslední
Jirka z Jihlavy 18.11.2011 09:06
Jirka z Jihlavy

Já si stáhla Photo Stamp Remover, smazala konečně to datum, a teď když je ta fotka čistá, jsem si jí chtěla uložit. Když jsem si to uložila, tak se tam v prostřed oběvilo další oranžové písmo - Photo Stamp Remover Unregistred version. Co mám dělat? Já chci jen Trial verzi, s tím, že si smažu pár datumů z několika fotek, a nechci tam zobrazené další písmo.To chce,abych se někde registrovala?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru