Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Monitor s TV

hoj,

s koupí reproduktorů jsem se rozhodl že bych si pořídil i nový monitor/TV. Potřeboval bych pomoci s výběrem monitoru, který by měl i sloužit jako TV. Bude to hlavně na práci s notebookem a občasné koukání filmů + TV (ale TV zapínám většinou jen o víkendu) a většinou si pustím jenom tak jeden film týdně. Opět se v tom vůbec nevyznám, takže ani nějakej rozdíůl mezi super kvalitním obrazem a normálním moc nepoznám. Jsem prostě laik, co si rád o víkendu poslechne nějakou hudbu.

Mé požadavky:

Cena: Byl bych moc rád, kdyby se to vlezlo do 7000,- ale když by byl fakt nějakej ještě o třídu lepší, jsem ochotnej do toho vrazit 8000,- ale víc ne.. i když....:D né víc prostě ne.

Velikost: V tomto vůbec nevím, co byste doporučovali? Menší než 24" nechcu, ideálně aspoň 27" ale bůh ví jeslti bude něco kvalitníh, že?

Zbytek: Hlavně aby to mělo ten TV tuner, tzn aby mě na tom normálně běžela TV a když bych chtěl, tak to napojím na noťas a mám to jako monitor a musí k tomu jít zapojit settop box, který mám doma od Netboxu.

Díky za rady

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru