Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ktore TV pouzit ako monitor k hraniu hier

Zdravim všetkých.

Uvažujem nad kupou LCD televizora, ktory chcem napojit na moje herne PC, alebo k PS3(hlavne). Televizor by tak sluzil najma ako monitor pre PC/playstation3, ale samozrejme by som ho chcel vyuzivat aj ako bezny televizor. Vaham nad dvomi modelmi ktore sa lisia v tom, že 1. LCD ma uhlopriecku 94 cm (celkom slusne na hranie hier), ale zato ma nizsi kontrast a jas. 2. LCD ma uhlopriecku len 81 cm, ale zato viac vyhod: Ma LED podsvietenie (v tom vidim hlavnu vyhodu), ovela vyssi kontrast a jas a prehra viac formatov cez USB.

Jedna sa o tieto dva typy:
http://www.hej.sk/televizory-audio-video/obchod/15 02668/philips/televizor-philips-37pfl4606h/

http://www.hej.sk/televizory-audio-video/obchod/13 88204/philips/televizor-philips-32pfl5606h/

nejedna sa o ziadne premakane modely pretoze mam nato len 450 eur, ale na moj ucel to posluzi. Poradte prosim. vdaka

Předmět Autor Datum
aký ma jas a čo vie prehrávať cez usb Ti je úplne naprd,pokial nemá zabudovaný plnú podporu použitia…
audax 13.09.2011 23:36
audax
Nebude to len na PC ale aj na PlayStation 3 ako som uz pisal. (kvality grafiky v mojom pc je skoro t…
KBit 14.09.2011 00:42
KBit
vidím, že jsi zcela v zajetí svých představ a ignoruješ, co ti audax píše. No, je to tvůj boj. P.S.…
touchwood 14.09.2011 06:45
touchwood
ok verim tomu co mi audax napisal a ma pravdu. Ako PC monitor to nebude najvhodnejsie riesenie. A da…
KBit 14.09.2011 11:12
KBit
Nejlepší je pořádný projektor :puff: úhlopříčka vs. LED je porovnání hrušek s jabkama. Úhlopříčka d…
touchwood 14.09.2011 11:59
touchwood
no podlamna to nebude len v rozdiely v zivotnosti, ale LED lcd ma oproti klasickemu lCD ostrejsie fa…
KBit 14.09.2011 14:50
KBit
nemá "ostřejší barvy", ale jinou teplotu barvy (spíše domodra) proti spíše bílému CCFL. Lepší "zaost… poslední
touchwood 14.09.2011 14:58
touchwood
Nejsou to na parametry žádné zázraky, přesto budeš potřebovat přímo reference od jiných uživatelů, ž…
TNT 14.09.2011 14:35
TNT

aký ma jas a čo vie prehrávať cez usb Ti je úplne naprd,pokial nemá zabudovaný plnú podporu použitia ako pc monitora,mnohé lcd televízory totiž vedia pracovať ako pc monitor len v rozlíšení 640x480 alebo 800x600,takže pred kúpou je nutné sa presvedčiť či konkrétny model je vôbec vhodný na použitie ako pc monitor-na dual/single dvi link signál z grafickej karty nemusí televízor vôbec reagovať,pokial na to nieje prispôsobený vstup z výroby/ani pokial použiješ dvi-hdmi adaptér/

Nebude to len na PC ale aj na PlayStation 3 ako som uz pisal. (kvality grafiky v mojom pc je skoro taka ista ako na ps3) Mna len zaujima to , ktore tv bude lepsie z hladiska kvality obrazu, ci ta s vacsou uhloprieckou alebo s mensou ale led podsvietenim a lepsimi parametrami. Samozrejme obidve telky su Full HD

ok verim tomu co mi audax napisal a ma pravdu. Ako PC monitor to nebude najvhodnejsie riesenie. A dakujem Vam ze ste ma vyviedol z omylu. Ale dajme teraz riesenie ako pc monitor bokom. ...Co by ste poradili z hladiska kvality obrazu pri sledovani filmov vo vysokom rozlišeni napr. cez blu ray prehravac. LED alebo vacsia uhlopriecka bez LED???????

no podlamna to nebude len v rozdiely v zivotnosti, ale LED lcd ma oproti klasickemu lCD ostrejsie farby , lepsie zaostrovanie a vela inych. Uznavam ze 81cm EdgeLED vs. 94cm obyc. LCD neni az taky vyrazni rozdiel, ale kebyze ma RGB LED tak to by uz bol vyraznejsi.

Nejsou to na parametry žádné zázraky, přesto budeš potřebovat přímo reference od jiných uživatelů, že jim propojení PC-TV funguje ve fullHD a nemusel bys podstupovat nějakou formu vracení výrobku prodejci (nevím jak se v SR řeší). Na straně PC je třeba řešit výstup HDMI do TV, často tam bývají zádrhele v nastavení grafické karty, přesto pokud tam není exotická grafická karta tak by to neměl být problém rozschodit v rozlišení fullHD - dají se vygooglovat návody na nastavení konkrétní karty či ovladačů k ní.

Je třeba si odpovědět na otázku, jestli to PC nemá mít vlastní monitor. Někdy se hodí "pracovat" simultánně na dvou zařízeních najednou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru