Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunguje nouzový režim

DOBRÝ DEN, mam problem před nejakým časem se mi jednoho dne nenačetl windows, když zkouším zapnout nouzový režim zobrazuje se mi pouze uvodní obrazovka z výzvou do bios, jakmile dám F8 tak mi vyskočí boot tabulka...všude píší že mám jestě chvíli vyčkat, ale jakmile počkám začne mi pouze blikat bílé znamínko a windows ani nouzový režim už nenabíhá... díky za každou radu!

Předmět Autor Datum
To bude tím, že Windows 3.1 nouzový režim neobsahují.
host 16.09.2011 00:07
host
když zkouším zapnout nouzový režim zobrazuje se mi pouze uvodní obrazovka z výzvou do bios, jakmile…
lední brtník 16.09.2011 07:04
lední brtník
Tak ti trebars uplne zdochol disk (alebo ti nieco prepisalo MBR na disku) a teda uz tam neni ziaden… poslední
MM.. 16.09.2011 17:19
MM..

když zkouším zapnout nouzový režim zobrazuje se mi pouze uvodní obrazovka z výzvou do bios, jakmile dám F8 tak mi vyskočí boot tabulka

f8 mačkáš příliš brzo

ale jakmile počkám začne mi pouze blikat bílé znamínko a windows ani nouzový režim už nenabíhá

f8 mačkáš příliš pozdě

Tak ti trebars uplne zdochol disk (alebo ti nieco prepisalo MBR na disku) a teda uz tam neni ziaden Windows a teda ani nudzovy rezim.
Alebo mas v PC strcene nejake ine medium z ktoreho to chce bootovat (napr. CD alebo USB flash alebo pamatovu kartu v citacke) a na nich samozrejme tiez neni ziaden Windows a teda ani nudzovy rezim. Vytiahni to medium nech to bootuje z disku.
Inac bolo by dobre nabootovat live linux z CD a pozret sa na ten disk ci je na nom vsetko OK alebo nie, v BIOSe treba skontrolovat ci sa neprenastavili nastavenia do defaultu kvoli zdochnutej knoflikbaterke apod. (napr. SATA mode, alebo sa povolila disketova mechanika a snazi sa to bootovat z neexistujucej disketovky, apod. Skontrolovat nastavenia BIOSu)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru