Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem USB problém

Zdravím, mám takový problém.Pc staré asi dva roky, nainstalované legální win xp. Po určité době mi přestaly fungovat USB, ale né že by nefungovaly uplně, Myška, klávesnice atkp se najdou ale když dám flash-disk, tak najde se , nainstaluje, ale nepustí mě dovnitř.

Předmět Autor Datum
Třeba je rozbitý. Nefunguje žádný nebo ten jeden oblíbený? Nepustí dovnitř znamená, že se sám neotev…
karel 23.09.2011 11:41
karel
zkoušel jsem všechny USB porty, jak na základní desce, tak v předu a dokonce jsem připojil i USB kar…
Martas88 23.09.2011 11:45
Martas88
si v spravci zariadeni vo vlastnostich porzi jaky ovladac tomu flashdisku nacpe. Ak ten ovladac naho… poslední
MM.. 23.09.2011 17:00
MM..

zkoušel jsem všechny USB porty, jak na základní desce, tak v předu a dokonce jsem připojil i USB kartu na základní desku, najde se , napíše že je připraven k použití a když ho chci rozkliknout v "tento počítači", tak mi napíše zda ho chci zformátovat. zkoušeny 3 různé flashky. jedna se mi chytne, napiojím druhou nebo třetí a už to nejde

si v spravci zariadeni vo vlastnostich porzi jaky ovladac tomu flashdisku nacpe. Ak ten ovladac nahodou neni od microsoft tak odinstaluj tie nespravne ovladace (k fotaku alebo mobilu alebo k inej sracke) v pridat-ubrat programy.
Ked to tam ma MS ovladac, tak bud je na oboch flashidskoch poskodeny suborovy system lebo ich vytahujes bez predosleho softwaroveho odpojenia (ikonkou vpravo dole), alebo su tie flash uz vadne. V inom PC tie flashdisky su citatelne? Ak nie tak ich budes muset sformatovat a uz nevytahovat bez SW-odpojenia.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru