Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ztracená data na microSD paměti v telefonu Samsung gt-s5560

V první řadě díky za aktivitu. Později, po přečtení Vaší rady jsem si uvědomil, že kontrola disku ve Win 7 by také nebyla k zahození, takže jsem dal zkontrolovat (zaškrtnuté: "automaticky opravovat chyby" a "vyhledat a pokusit se opravit chybné sektory"). Výsledek byl, že nalezl chybné oddíly a opravil je, ale bohužel obsah paměti zůstal beze změny.
Poté jsem si "hrál" s Recuvou a testdiskem, placené programy jsem zatím nezkoušel.
Recuva mi našla pár souborů (cca 10), které jsem kdysi dávno umýslně smazal, neukázalo se tedy nic z toho, co se vytratilo, kdo ví kam. Jinak ale Recuva při průběhu prohledávání ukazuje, že prohledává 383 souborů, což by mohl být přibližný počet souborů, co jsem tam předtím měl.
S Testdiskem jsem si už tolik nevěděl rady. Projel jsem to a snažil se pochopit a překládat o čem je řeč, ale v téhle technické terminologii bohužel tápu. S tímhle jsem moc nepochodil, sice jsem to prošel od analýzy až k výsledku, ale tím výsledkem si nejsem vůbec jist a hlavně nepřineslo to žádný výsledek návratu dat.

Ale v průběhu psaní téhle zprávy se snažim stále něco vykouzlit s Recuvou a právě teď se mi zřejmě podařilo obnovit velké množství souborů, které jsou ale od Recuvy pojmenovány jako: "FILExxxx.CHK", jak bych mohl hromadně přepsat koncovku více souborů? I když to nebudou vše soubory jednoho typu, převážně to budou MP3 a .jpg.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny