Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Video se seká na TV

Ahoj,
mám takový problém.
Pokud si na TV pustím přes počítač nějaké video,tak se to po pár minutách začne sekat až zastavovat,když se dá pauza,chvilku se počká a zas zapne,tak to jede zase chvíli :( Zároveň mám ke graf.kartě připojený také monitor.....pokud to zapnu jen na monitoru,tak se to neseká.

Více informací:
Vstupy/Výstupy:
Grafická karta - VGA + DVI
Monitor - VGA + DVI
TV - VGA + HDMI

Měl jsem GK propojenou s TV přes VGA a myslel jsem,že sekání může být způsobeno tím,že sleduji HD videa a tak "nestíhá přenášet"...koupil jsem redukci (DVI na HDMI)...takže mam z DVI na GK před redukci do HDMI v TV.....a GK s Monitorem jen VGA.....na TV se to stále seká a na monitoru to jede i když to je přes VGA,takže jsem z toho vydedukoval,že ve VGA chyba nebude.

Táta mi řiká,že se to seká od tý doby co jsem na PC nainstaloval Win7 32bit (dříve tam byli XP)...tím si nejsem jistej.
Za 1) I když tam dám znova XP,tak nemam jistotu,že to půjde.
za 2) Na XP už se stejně nechci vracet,takže to nějak vyřešit na Win 7.

Ale určitě vím že to dříve šlo a já bych řekl že i na těch Win 7,ale nevim co se od tý doby mohlo změnit......CPU,GK,nic se neměnilo. (mam tam asi Inter Core 2 duo E7500 možná,GK je 8800 GT asi,2GB RAM)

Už mě vážně nenapadá moc možnos tí jak to vyzkoušet a jak zjistit co je špatně.....prostě na monitoru to jede a na TV ne....nevim proč.

Teď mě ještě napadlo,že když je PC zapnutí už nějakou dobu,tak se to video začne sekat dřív,než když se PC zapne a hned i video (ale tím si nejsem jistej,může to s tím souviset?).

Jestli by vám pomohli další informace,tak napiště pls.

Díky všem za nějaké postřehy.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny