Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem dotaz na Kindle čtečku

Co se tyka reklam, jde jen o stranky, ktere vidis jen v okamziku, kdy ctecku vypnes. Navic jdou tyto obrazky vymenit. Pri cteni zadne reklamy videt nebudes. Bez reklam tam po vypnuti vidis portrety spisovatelu, s reklamami tam uvidis reklamu.

Baterie (akumulator) uzivatelsky menit nejde bez rozebrani. Bez problemu vydrzi 14 dni usilovneho cteni. Uvadi se 8000 stran, i kdyby vydrzela baterka za nejaky cas polovinu, pro mne neni s vydrzi problem.

Co se tyka DRM, u nas koupene elektronicke knihy jsou prodavane bez DRM, protoze neni zadny jednotny system. navic pri koupi si vyberes, jaky format chces. Takze ano, prectes cokoliv, co koupis u nas nebo na Amazonu.
Amazon pouziva svuj system DRM.

Koupi knihy si kupujes pravo, knihu muzes opakovane stahnout. Kniha je soubor ve ctecce, soubor muzes kdykoliv stahnout - ctecka pripojena k PC se chova jako externi disk. A stejnym zpusobem do ni muzes i knihy dostat.

Osobne jsem Kindle 3 koupil dceri. zabavil jsem ji na dovolene u more a nemel jsem s ctenim na slunci nejmensi problem. Obycejny displej u PDA byl necitelny a abys neco videl, musel jsi s nim nekam do stinu.

oc se tyka dodavky, Amazon zacal dodavat i z Anglie. Nezjistoval jsem, zda se to tyka i Kindle, ale v pripade, ze ano, pak odpada problem s DPH a clem, protoze Anglie je uvnitr eurozony.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny