Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Otestování software zdali je vhodný pro osoby s postižením sluchu

Mám velkou radost z Vás všech a moc za Vaši snahu děkuji, kdo zkoušíte to testování a hlásíte výsledky. Vaše zkušenosti jsou pro vývojáře neocenitelné a moc to potřebujeme. Jsem těžce sluchově postižená, vím tedy z vlastní zkušenosti, že přepis mluvené řeči do písemné podoby bude důležitou pomůckou v životě postiženého člověka a byla bych ráda, kdyby ten program v mobilu byl už všude dostupný a mohl se běžně používat. V zahraničí je vývoj už daleko vpředu, jenom u nás jsme velmi pozadu.

Víte už o tomhle článku?
prepis.cun.cz
Tam se testovalo pomocí mobilů HTC s operačním systémem Windows Mobile, ale dozvěděla jsem se, že už tento systém je na ústupu a nemá budoucnost. V programu MyDicatate byl nastavený mužský a ženský hlas k testování, na dětský se zapomnělo při programování. Screenshot z tohoto testování Vám ukazuji pomocí obrázku.

http://info-zpravodaj.sweb.cz/Poradna_net/Screensh ot_MyDicatate_Windows-mobile.png

Zajímalo by mne, jaké to je v Androidu? Mobil s Androidem bohužel nemám, ale mám v něm operační systém Symbian, ve kterém se prý testovat nedá. Prosím Vás, pomáhejte nadále, ať se podaří vývojářům, co nejdříve to dát do provozu a sluchově postižení občané už budou moci s velkou vděčností, radostí a štěstím používat tuto pomůcku! :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny