Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je to virus? Nebo se jen tak chová?

Nebo co mám udělat, aby to Norton nesmazal a nezablokoval?
kazdy antivirak ma vo svojich nastaveniach aj moznost nastavit vynimky.

Vseobecne neda sa urcit ci je to zavadny kod alebo nie. Rizikove to je ptz take veci robia ludia ktori perfektne ovladaju reverse engineering, a nerobia to vzdy len tak zadarmo ale ked uz ta prinutia dobrovolne si nainstalovat do PC ich program (co je pre hekera uz vpodstate uspesne zakonceny "utok" :), tak je lakajuce aby si tam pridali aj nejake zadne dvierka do tvojho PC, co moze byt pre neho lukrativne ak si to nainstaluju miliony ludi. Podobne mnoho kadejakych keygen-ov a crackov na nelegalne spustenie hier je zavirena, zo stejneho dovodu. Ci je nieco fakt zavirene alebo nie si doma nezistis, zistit to moze spisckovy expert kompletnou analyzou kodu (ale to je zalezitost kludne aj dnov az tyzdov prace).

Jenže když jsem ten Norton Antivirus neměla, tak z několika stránek se Trainer stáhnul v pohodě, a žádný nebezpečný obsah to nehlásilo.
a kto ti mal hlasit nebezpecny obsah, ked si nemala antivirus? Samotny skodlivy kod ti garantovane nebude hlasit ze sa nainstaloval :) ak to nie je nejaky vydieraci typ (ze poslite SMS za 1euro a odinstalujeme vam to)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny