Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pinnacle studio 14

Dobrý Den
Prosil bych o radu mám pinnacla 12 a 14 dělal jsem video(domácí) v obou.Nepocítil jsem v tom žádný rozdíl krom titulků(moc se tím nezaobírám prostě jen sestříhat od blbostí a dát to do kvality na kterou se dá koukat DVD automaticky)Chci se zeptat (někde jsem četl že tento prográmek neumí udělat video delší jak 60min.(1hod)Mě se to sice párkrát zdařilo,ale při zapisování obrazu se mě několikrát zataví(chyba) a musím soubor(video) vymazat a dělat to znovu(zapisování)Je chyba mezi klávesnicí a myší nebo v tom programu?Popřípadě kterej Pinnacl je lepší?Je mě jasné že čím višší číslo tak by to mělo být lepší,ale přeci jenom v 12tce se mě tolik chyb nevyskytuje!Prosím o radu né o názory,že jsem deb.. a podobně že v tom neumím pracovat.Ptám se slušně a prosím tedy o slušné případné odpovědi.Děkuji

Předmět Autor Datum
Většinou vyšší verze přidávají nové věci a vychytávky, ale žádný převratný rozdíl mezi nimi být nemu…
shark.jd 03.10.2011 14:05
shark.jd
Pinnacle je fraška. Jestli chceš slušný editor na doma, tak jedině Sony Vegas. poslední
Niko Bellic 03.10.2011 16:11
Niko Bellic

Většinou vyšší verze přidávají nové věci a vychytávky, ale žádný převratný rozdíl mezi nimi být nemusí. Dokud starší verze slouží dobře, není potřeba instalovat novější, která může dělat problémy.

Video delší než hodinu určitě udělat umí. Ty chyby byste asi musel popsat přesně, protože takhle Vám nikdo neporadí.

Pinnacle jsem používal kdysi nějakou starou verzi, co si koupil děda spolu se střihovou kartou - neustálé zamrzání a nestabilita mě přinutila k názoru, že už nikdy více. Jestli to trvá i u novějších verzí nemůžu říct, ale nedivil bych se.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru