Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program na vytváření obrázků- lightscribe

Máš v systray (oblast u hodin) ikonku lightscibu? nebo nějakou zmínku v nainstalovaných programech?

http://pc.poradna.net/file/view/7150-bez-nazvu-png

Tohle je z odkazu začínáme:

Použití programu Nero Cover Designer k vytvoření potisku LightScribe
Windows Platforma

Spusťte aplikaci Nero Cover Designer. Klepněte na tlačítko Start->Programy- >Nero->Labels->Nero Cover Designer.
V nabídce New Document (Nový dokument) zvolte možnost LightScribe (pokud je zobrazena). Pokud ne, klepněte na možnost Empty Document (Prázdný dokument). Klepněte na tlačítko OK.
Zvolte nástroj Text Box (Textový rámeček) klepnutím na jeho ikonu, nebo zvolte Object->Insert->Text Box (Objekt->Vložit->Textový rámeček) z nabídky v horní části stránky. Tažením myši vytvořte textový rámeček.
Poklepejte na textový rámeček a vepište do něj požadované údaje. Klepněte na tlačítko OK.
Pokud chcete přidat vlastní pozadí, zvolte nástroj Image tool (Nástroj obrázek) klepnutím na jeho ikonu nebo zvolte Object->Insert->Image... (Objekt->Vložit->Obrázek...) z nabídky v horní části stránky. Načtěte svůj obrázek a proveďte požadované úpravy.
Pokud jste spokojeni s návrhem svého potisku, založte disk LightScribe (vrchní stranou směrem dolů) do mechaniky a klepněte na File->Print LightScribe Label... (Soubor->Vytisknout potisk LightScribe...) z nabídky v horní části obrazovky.
Zvolte úroveň kontrastu a klepněte na tlačítko Print (Tisk). Tím spustíte vypalování potisku. Zobrazí se odhadovaný čas na dokončení potisku a ukazatel průběhu. Během vypalování potisku můžete na počítači pokračovat v práci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny