Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejde mi tisknout

tento dotaz si zaslouzi jedinnou odpoved (dle tve specifikace) - http://www.root.cz/clanky/cups/

jinak - http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows-vista/T roubleshoot-printer-problems

Zobrazuje se chybová zpráva o problémech se zařazovací frontou nebo tiskárna tiskne mnohem pomaleji než obvykle.

Zařazovací služba tisku je software, který dočasně ukládá tiskové úlohy na pevný disk počítače nebo do paměti, dokud není tiskárna připravena k jejich tisku. Pokud jste čekali na vytištění dokumentu neobvykle dlouhou dobu nebo se zobrazuje chybová zpráva o zařazovací službě tisku, podsystému zařazovací služby nebo o prostředcích zařazovací služby, bude možná nutné upravit službu Zařazování tisku v počítači a poté ji restartovat.

K provedení této akce doporučujeme uložit veškerou práci a poté restartovat počítač, čímž se restartuje i služba Zařazování tisku. Pokud nechcete restartovat počítač, zkuste místo toho postupovat podle těchto kroků.
Postup úpravy a restartování služby Zařazování tisku

K provedení těchto kroků musíte být přihlášen jako správce systému.

Otevřete ovládací panel Nástroje pro správu klepnutím na tlačítko StartObrázek tlačítka Start, klepnutím na příkaz Ovládací panely, klepnutím na položku Systém a údržba a potom klepnutím na položku Nástroje pro správu.

Poklepejte na složku Služby. Požadováno oprávnění správce Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.

Klepněte pravým tlačítkem myši na službu Zařazování tisku a potom klepněte na příkaz Vlastnosti.

Ujistěte se, že na kartě Obecné je v rozevírací nabídce Typ spouštění vybrána položka Automaticky.

Pokud služba ještě není spuštěná, klepněte v části Stav služby na tlačítko Spustit a potom klepněte na tlačítko OK. Požadováno oprávnění správce Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny