Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení PC s Televizí

umíš číst? rozměry? spotřeba? nějaký argument by konečně nebyl?
crt s hd rozlišením "s jistým způsobem přenosu analogového signálu" - ale jistě. předveď, kde se takový přenos používá, a kde ho dostaneš buď přímo z pc, nebo z převodníku vga/scart - do té doby jsi mimo.
pokud je ti známo odečítání ze stupnice wattmetru, tak řekni kde se pohybuje odběr srovnatelných úhlopříček crt proti lcd - jinak zase jen tlacháš.
nelíbí se ti můj pravopis malými písmeny a píšeš že jsi ho nepochopil? to vidím - protože nejspíš srovnáváš refresh 100hertz s šířkou videopásma 100megahertz - což je parametr něčeho zcela jiného. nebo snad chceš tvrdit, že na staré 100hz crt tv dokážeš čitelně zobrazit text z počítače, při její šířce pásma 8.5mhz?
jak s šířkou pásma souvisí par.6 vyhlášky? jako omluva neznalosti?

když chceš někoho chytat za slovo, něco se nauč, a kecy o konzumu si nech od cesty. když ti odešla tvoje 100hz crt, proč sis koupil novou lcd, proč jsi nešel za sousedem kterému stará crt ve sklepě ještě hraje - co se máš co tupě konzumně chovat?

takže když tady na fóru napíšu "skleněný monitor", je zcela jasné o jaký šrot se jedná, a taky jaké jsou z hlediska vstupního signálu (šířka videopásma) jeho omezené možnosti. pokud to není jasné pouze tobě, je to smutné, ale já s tím nic nenadělám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny