Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po spustení PC sa mi samé obnovujú vymazané priečky

Zdravím , mám windows 7 Home Premium (64bit) a pokaždé ako ho spustím mám na ploche priečok ktorý som už asi 100x vymazal , bol to priečok z crackom na hru , antivírus (AVG 2012 Interner Security) v ňom našiel trojan tak ho zmazal , ale priečok zostal , priečok som vymazal , ráno zapnem PC a priečok je tam znova . Celý PC som prebehol antivirusom , Anti-Malwarom , všetkým možným a nič nenašlo . Mohli by ste mi prosím pomôcť čo mám stým robiť ? ďakujem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neinstaloval jsi nejaky sandBox (SnadBoxie apod.)? Nezkousel jsi nejaky nastorj od MS, ktery jen zaz… nový
Jan Fiala 11.10.2011 13:13
Jan Fiala
Nie nie , nič také , v msconfig-u nieje nič navyše , po štarte sa nič okrem bežných vecí nespúšťa a… nový
jaxx1x 11.10.2011 13:21
jaxx1x
nech to tam nesmazané, ať se má antivir na čem vyblbnout, a spusť tu bootovací rescue verzi. aspoň u… nový
lední brtník 11.10.2011 13:37
lední brtník
Idem to vyskúšať ako píšeš , potom dám vedieť Mám len to AVG , nainštalovaný Malwarebytes' Anti-Mal… nový
jaxx1x 11.10.2011 13:43
jaxx1x
nič to nenašlo nový
jaxx1x 11.10.2011 17:12
jaxx1x
Páni , mám to . Len tak zo zúfalosti som vymazal AVG , dal reštart a zrazu nič nenasločilo , žiadne… poslední
jaxx1x 11.10.2011 18:16
jaxx1x

Nie nie , nič také , v msconfig-u nieje nič navyše , po štarte sa nič okrem bežných vecí nespúšťa a žiadny spyware ani nič mi v celom pc nenašlo , teraz som to kontroloval cez núdzový režim . Ten priečok som skúšal vymazať aj cez Revo Uninstaller Pro , a nič . Stále sa tam vracia ten blbý prázdny priečok . Skúsil som aj vymazať detekované udolisti z AVG , že či to tam nevracá on , ale nie . Vážne už neviem čo stým a je to dosť otravné pokaždé mazať sprostý priečok , za každý radu budem moc vďačný .

nech to tam nesmazané, ať se má antivir na čem vyblbnout, a spusť tu bootovací rescue verzi. aspoň uvidíš jestli si něčeho všimne a jak to pojmenuje.

nepoužíváš nějaký spyware terminator a podobný kreténký hlídač systému? taky mi u známých chtěl vracet homepage a toolbar od spyware icq.
přehled škodlivých toolbarů vidíš v internetových prohlížečích - menu nástroje - správa doplňků, nebo je vypíše hijackthis.

Idem to vyskúšať ako píšeš , potom dám vedieť

Mám len to AVG , nainštalovaný Malwarebytes' Anti-Malware ale ten zapínam len mauálne a aktívnu ochranu mám vypnutú ( využívam to len na kontroly raz za čas ) a potom už len tú blbosť od Microsoftu čo bola v aktualizáciach ale tá je tiež úplne vypnutá .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru