Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zálohovanie dát

čaute, existuje nejaká možnosť zálohovania všetkých dát z disku, či už z partície kde je os, či z ostatných partícií s tým, že by sa zálohovalo všetko, okrem operačného systému? napr. teraz si zálohujem data, nainštalujem si operačný systém a potrebujem obnoviť súbory s tým, že budem môcť rovno pracovať so záložkami v internetovom prehliadači, s históriou v prehliadačoch a so všetkými vecami čo som tam mal predtým. (zámerne sa nepýtam na komplentú zálohu aj s OS, lebo si musím nainštalovať operačný systém s iným serialom) vopred ďakujem za radu.

Předmět Autor Datum
zálohovacích programov je niekolko tisíc,stačí hladať na webe,tu v poradni a na x iných miestach,mno…
audax 11.10.2011 14:58
audax
Ja pouzivam Cobian Backup, ale planujem prejst na EASEUS Todo Backup Free, mal by byt jednoduchsi a… poslední
Dreamer 11.10.2011 17:31
Dreamer

Ja pouzivam Cobian Backup, ale planujem prejst na EASEUS Todo Backup Free, mal by byt jednoduchsi a hlavne by sa tam mali dat jednoduchsie nastavit zlozite podmienky, ked chcem zalohovat urcite priecinky a niektore podpriecinky vynechat. Mal by zvladnut aj zalohu celeho OS, co pomoze ked uz OS preinstalujes.

Teraz k teme programov - mnohe z nich nemusis preinstalovat, ja sa snazim nastavit programy tak aby mali konfiguraciu v instalacnom priecinku a skoro vsetky programy mam na D-cku, takto ani pri preinstalovani OS nemusim preinstalovavat desiatky az stovky programov.

Samozrejme na to vsetko je treba mysliet uz pri instalovani programov, ak nevies kde mas nastavenia programov, musis si to zistit, najst ich a prip. zmenit umiestnenie. Samotnu zalohu mozes spravit aj sam, bez specialneho programu.

Ak sa ti nechce hladat, mozes si zalohovat cely OS profil a Program Files, su na to aj specialne programy, ale v tomto ti viac neporadim, nepotrebujem, nepouzivam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru