Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde zapnúť ntb Asus A6M - ani bios

Dobrý večer, mám notebook Asus A6M A6000 series, včera som ho chcel zapnúť, no už nešiel. Väčšinou ho nepoužívam ja takže neviem či tomu niečo predchádzalo, brat čo je na ňom najčastejšie tvrdí že nič. Jednoducho - stlačím tlačidlo zapnutia, roztočí sa disk (počujem) a o sekundu (asi keď začína bios robiť post) zhasne akokeby som mu vybral baterku. Displej nestihne ani bliknúť. Žiadne pípanie, nič.
Predpokladám že v tom bude matičná, však? Nenapadá vás čo by som mohol urobiť? Alebo v čom konkrétne by mohol byť problém?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to spustenie bez baterky alebo len s ňou som samozrejme skúšal... baterkou to nie je, je plne nabitá…
notebook 15.10.2011 14:38
notebook
Já mam Asus EEEPC 900A a stalo se mi to stejné tak sem ho dal do servizu a do tejdne sem ho mnel zpě…
Pepe96 15.10.2011 16:05
Pepe96
Pozri sa na toto video,mas tam kompletny navod: watch
Video 05.08.2012 17:47
Video
Toto video je soukromé. Omlouváme se. :?: poslední
Cat 11.02.2013 09:17
Cat

to spustenie bez baterky alebo len s ňou som samozrejme skúšal...
baterkou to nie je, je plne nabitá a nabíjanie funguje, teda pokiaľ sa dá veriť ledke. Skúšal som ho celý rozobrať, vybral som mu ramky, wifi adaptér, hdd, romku, odpojil klávesnicu ale robí prense to isté. ešte čo som si všimol - že po zapnutí nejde ventilátor. Len pred tým ako zhasne na okamih s ním trocha cukne. Skúšal som ho na baterku, točí sa v pohode, v konektore na matičnej je v tomto momente okolo 0,3V. čo sa týka toho rozliatia, nevidím dnu po tom žiadne stopy takže asi nie. Nejde mi len do hlavy ako to že sa to stalo z dňa na deň. Asi to bude chyba matičnej nie?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru