Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reklamacia cez ebay čitačka ebookov

Prosim te co to porad meles? Jaka moje hloupost? Prodejce byl overenej (top seller nebo jak to tam maji), to za prve, za druhe Paypal garantuje vraceni penez do 45 dni, za treti jsem si ihned po koupi overil cislo, ktery nesedelo. Ihned jsem kontaktoval prodejce i paypal a paypal rekl, ze negarantuje nic pri nakupi SW, takze tak trosku podraz od nich. Meli by to mit nekde napsany, trosku viditelne a trosku vetsim pismem, nejlepe hned pri te velke reklame, jak te krasne chrani pred rizikem.

Nikdo ti nemůže zaručit bezpečí, to si musíš hlídat jen ty sám.
Tohle nejak vic komentovat nema vubec smysl. Pak rekni Paypalu a Ebay i Aukru, at prestanou reklamovat ty jejich lzi. Ja po nikom nic nechci, krom toho, co sam halasne nabizi a pak az se neco stane, tak se schovava za klicky a slovicka. Jednou mne sice paypal vratil skoro 500usd, ale to bylo jen diky tomu, ze ten co me okradl byl debil a nechal si ty penize na paypal uctu, takze mu je blokli a pak sebrali.

Jo jeste jednu vetu ti reknu, pokud by tvoje cislo, ktery sis koupil a platil paypalem nebylo pravy, tak´s mel smulu jako ja a nedostal bys zpet ani korunu. Dal se k tomu nevyjadruju. Za prvni jsme uplne OT a za druhe me nebavi se dohadovat s nekym kdo si mysli, ze sezral vsecku moudrost sveta. Staci jediny, nakupovat castej a uvidis, jak narazis sam. Castej nemam na mysli par desitek obchodu, ale stovky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny