Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zhodnocení testu z ICT - 3 Otázky

na pc odborech se učí v oboru informačních technologií procesory 386, topologie sítí, tiskárny a polohovací zařízení.. v programovém vybavení se učí bůhví co s OS (bylo nám to diktováno z článků z netu a nikdy nevysvětleno).. v programování učí delphi, c# a volitelně PHP (bez základů, ale rovnou OOP)... co se týče praxe, tak je to pájení, pájení, vyrobení UTP a následné testování, na linuxu učí příkazy (grep,tail,head,....) ovšem né jak jej nainstalovat či jak naistalovat služby, windows učí jen server a to tak, že řeknou na tohle ty nainstaluješ službu DHCP a DNS a ty se pak k němu připojíš..

Toto nás učili 4roky na nejmenované Pražšké střední škole přímo obor Informační technologie
Když to tak shrnu, tak vše co "umím" tak sem se učil sám doma a stále učím. Ze školy jsem si odnesl maximálně IPTABLES v linuxu plus přepočet adres, lehkej základ C# a OOP v PHP... to bylo vše.. Když to tak shrnu tak nevím k čemu mi to bylo, až na to že mám maturu.

Pro větší pobavení, mohu ukázat materiály, občas se tam najdou hlody.

Když sem sledoval co se učí přítelkyně na Obchodní akademii, tak mi to přišlo skoro podobná látka. Například s Linuxem jí tam učili mnohem více věcí (např. nastavení síťovky [už jen toto nás nenaučili])

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny