Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ubuntu (Unity) - skúsenosti

To KDE mi padalo vlastne len pri vypínaní a aj to som mohol dať ukončiť aplikáciu a bol pokoj, ale vytočiť to vedelo, lebo to bol pri vzpnutí klik navyše. Ďalej ma tam vytáča nemožnosť práce s Grouping Toolbarom pri odomknutých ikonách (večne sa niekde uhýbajú a nedá sa na ne kliknúť. To hovorím o Kubuntu.

Tie fonty som si v Ubuntu zmenšoval, ale po spustení KDE aplikácie (Krusader napr. doplnené: (v KDE aplikácii bolo písmo dobré a podľa KDE aplikácií som porovnával, či je to už veľkosťou ako má byť)) som zistil, že je to písmo stále veľké a po zmenšení o viac sa mi to písmo asi zdalo zle čitateľné, už si nepamätám. To k Ubuntu.

Proste chcel by som vzhľad Gnome aj KDE aplikácií rovnaký. Myslím rovnaký štýlom, nie presným vzhľadom. Vo Firefoxe písmo veľké a naopak v Krusaderi písmo jemné malé. Po nainštalovaní Kubuntu bol vzhľad Gnome a KDE aplikácii na nerozoznanie (samozrejme znalý človek rozozná, ale nie je to tak jednoduché).

No ale Kubuntu mi odmieta ťahať aktualizácie a inštalovať aplikácie, vraj problém prí čítaní balíčka z internetu, takže reinštalácii sa nevyhnem. Asi to Unity skúsim.

Poprosil by som ešte názov tej externej aplikácie, pretože už z obrázkov vidím, že to písmo bude problém. Ale tak zrejme ma to nebude vytáčať ako teraz Kubuntu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny