Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nabízí mi vytvoření zdarma webovek a optimalizaci všude možně..maté zkušenost?

Boze toto sa ma snad pisalo 20 mojich zakaznikov a snad 10 si tu "reklamu" a "optimalizaciu" aj kupilo. Aj tu vidiet ako je marketinf vsemocny.
Samozrejme, ze nie. V podstate chcu z teba len vytiahnut peniaze za reklamu, ktoru keby chces mozes si dat aj sam.
Inak ludia to ste fakt taki blbi? Co tak porozmyslat nad tym co vam niekto ponuka?
Zoberme si napriklad nezmyselne tvrdenie, ze za necelych 500KC budes prvy na googli (teda v prvej desiatke). Je toto mozne? Odpoved znei samozrejme nie.
Ak by mala firma naprikadl 11 zakaznikov z jednoho trhove segmentu (napr predaj pc) tak ten 11 nemoze byt v prvej desiatke, to je logicke nie? Navyse ak by existoval univerzalny recept ako byt na google prvy myslis, zeby tento recept nepouzivalo dalsich 100000 firiem? Alebo zrovna tato firma to tajne know-how ako byt 1 na googli? Zapamataj si, ze NIKTO ti nemoze garantovat miesto v prvej desiatke na googli a uz vobec nie pri tebou zadanych vyhladavacich retazcoch.
Dalsi nezmysel je, ze ich certifikovanym partnerom je Google. Google ma samozrejme na salame nejaku prtavu CZ firmu a uz vobec nema zaujem o nejaky certifikat od nich. Keby to bolo naopak a Google udelil certifikat im tak je to nieco ine, problem je, ze Google nic take neudeluje.
Dam ti zlatu radu do podnikania...firma co sa ti predstavi cez telemarketing alebo pripadne ta otravuje spamovanim cez mail ti na 99% ponuka nieco co nepotrebujes alebo je to inym sposobom pre teba nevyhodne. Pokial sa budes tohoto drzat usetris si kopec casu, nervov a prostriedkov.
Btw poradna je na googli prva pri slovnom spojeni pc poradna, poradna pc, poradna a to jak na cz, sk tak aj en mutacii a poviem ti, ze sme museli o toto prvenstvo bojovat 6 rokov s inymi poradnami pokedy sme sa stali najvacsimi a tym padom v googli na prvom mieste. Ziadny recept, ze za tyzden budes prvy neexistuje. A uz vobec nie navzdy.
Edit: A este dolozim, ja byt tebou tak ak nieto spomenie nieco zdarma tak okamzite spozorniem, ja som podnikatel a chcem tvorit zisk lebo tak je podnikanie definovane a ver tomu, ze zdarma uz nerobim ani pre kamaratov, vzdy je za tym nieco tak si uz vsetci laskavo odvyknite, ze zadarmo vam nikto nikdy nic neda.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny