Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prepäťová ochrana pre LED televízor

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=preregul%25 C3%25A1tor&source=web&cd=6&ved=0CEkQFjAF&url=http% 3A%2F%2Fwww.ti.com%2Flit%2Fan%2Fslua369b%2Fslua369 b.pdf&ei=vvemTuzuDYzYsgbD_O3AAw&usg=AFQjCNEH0nnizf oG-5Zwa_0aIuw1NLpP4Q - taková "rychlovka", v podstatě zvyšující měnič. Začalo se to používat u jednofázových průmyslových spínaných zdrojů.
Je pravda, že přepěťová ochrana se obvykle skládá ze tří stupňů a patřičné délky vedení mezi jednotlivými stupni, nebo "zkracovacími" tlumivkami, ale aspoň "nízkoenergetický" stupeň se nemusí ztratit. Takový kávomlýnek (universální motor) dovede "vyrobit" přepěťovou špičku řádu kV. Jelikož se jedná o impulsní charakter, pak tvar hran je ovlivňován rozprostřenou impedancí nn. vedení. Slušné ATX zdroje mají také přepěťové prvky, do UPS se toho ovšem "vejde více".

Flekatý panel má s přepětím tolik společného jako popálený šourek s funkcí rostlináře! Vypadá to, že se prodejce nějak podezřele jistí. O jakou jde značku?! A mimochodem, LED panel najdete na nádraží, sportovních hřištích a halách, v prostředcích MHD, atd... V tomto případě jde o LCD s podsvícením pomocí elektroluminiscenčních diod a většinou pouze po straně - EDGE LED podsvícení...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny