Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC sestava ideální komponenty?

Nemozem ti poslat nic, za prve si myslim, ze si uz rozhodnuty a ja nemam chut ta presviedcat o svojej pravde. Navyse nechapem tie poziadavky ludi, aby to nieco vydrzalo a aby sa to dalo rozsirovat...co chcete rozsirovat na doskach fakt netusim.
- co sa tyka ramiek dnes v pohode stacia 2 slotove dosky, aj jeden 8GB modul je posatcujuci na dalsie 2-3 roky urcite.
- co sa tyka pci slotov malokto prevadzkuje sli riesenie alebo pridava externu kartu (najcastejsie je to zvukovka), takze pci sloty takmer vzdy zostanu nevyuzite.
- usb3 - to je snad jedine co moze mat o 1-2 roky nejaky vacsi vyznam, v sucanosti nie je jediny dovod prechadzat na usb3
- firewire - integrovany potesi, ale v minulosti som musel casto dokupovat externu kartu, pretoze integrovane riesenia trpeli roznymi neduhmi
- moznost pretaktovania - poskytuje dnes uz vacsina dosiek, otazka je ako, na druhej strane taktuje snad 5% spotrebitelov, takze naco?
- opticky vystup a pod - opat malo vyuzivane a minoritne prislusenstvo maniboardov.
Dalej ma uz nic nenapada v rychlosti, dosky sa kupuju hlavne s ohladom na cenu a stabilitu, nie nenasere viack ako nafuknute kondiky tesne po skonceni zaruky alebo nestabilny chipset, kde mas 2x za den BSOD.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny