Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem náhlé zpomalení načítání všeho

"bohužel" to teď jede dobře už asi 5 hodin, takže nemůžu říct jak je na tom rychlost procesoru se stoprocentní jistotou, ale jelikož všechny aplikace co sem různě měl spuštěný spotřebovávaly celkem normální výpočetní kapacitu procesoru (určitě sem třeba neviděl firefox nebo word brát 80%, to třeba tak max 20-25 když už tam bylo jó věcí) tak bych řekl to je ok..
toho swapování se pokusím si všimnout jakmile se to stane a budu se snažít z kompu načítat cokoliv, od menších věcí jako maximalizace okna.. páč to je fakt strašný toto, prostě náhlá změna uprostřed práce o_O a taková dost drsná..
aktualizace se mi nestahujou určitě k ničemu, nod32 je naplno a i sem měl vypnutý uplně všecko co šlo včetně toho noda, windows aktualizace má všechny..

cokoliv vás napadne čím by to mohlo být, bylo by fajn, jakejkoliv tip, já už nevim jak to googlit :/ sem teď z našetřenejch peněz koupil nový brzdy na auto, který už potřebovalo a investice do hardwaru sem odložil někam na léto :/ mockrát děkuju za čas, kdykoliv přijdu na nějakej info update, tak hned řeknu..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny