Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký vybrat router pro domácí síť (kabelovka)?

Stáhl jsem si manuály na WL-500b, WL-500g a WL-500g Deluxe a všechny umí port forwarding beze změny čísla portu, aspoň jsem nenašel, že by se to dalo někde nastavit. Pokud to tam bylo, tak to asi zrušili. Jestli Olegův firmaware je stejný, tak budu muset do něj zasáhnout, což nevím jestli zvládnu. Zase abych nekoupil něco, co mi bude naprd.
Doma sice používám linux, iptables zvládám, ale tohle je asi něco jiného. Mimochodem anglicky téměř neumím (hledám ve slovníku) a kompilaci se vyhýbám jako čert kříže, navíc se bojím, kdybych tam flashnul mnou upravený (zkompilovaný firmware), že bych to taky mohl vyhodit. Potřeboval bych, aby to bylo pro mě jednoduché a nevyhodil bych peníze z okna.
Taky nevím pokud tam něco změním, jestli se to tam zapíše do flashky, abych to po každým výpadku proudu nemusel zapisovat (měnit) znova.

Jinak se mi ty možnosti co Asus WL-500gDeluxe má líbí. Hlavně ta možnost zvětšení tabulky NAT, a zabudovaný FTP server na USB klíčenku. A o tý sympatický velikosti RAM jsem taky nevěděl. Ale toho port forwardinku se změnou portu se obávám, že to nebude tak jednoduchý.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny