Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Doporučte foťák pro starší paní

Tak Panasonic je dobry hlavne na ovladanie, kvalita je dobra, je pravda ze obcas na auto nezaostri a to je vyssi model, za denneho svetla je ale takmer dokonaly, s bleskom vlastne tiez, bez blesku v sere je to pomerne bieda, takmer nepouzitelne. Este fotky sa mi niekedy zdaju o nieco menej ostre ako ma Canon napr.

Neviem ako su na tom ine znacky, chvalia Canon-y a napr. take Samsungy by mohli byt zaujimave, aspon tie v mobiloch fotia spickovo, video nahravaju lepsie ako low-end HD kamery (to potvrdili ludia priamo zo Samsungu, nie ja - a samozrejme sa to tyka len high-end mobilov).

Urcite by som chcel hlavne podobne rieseny zoom ako Panasonic, pri spusti, uz by som si nerad odvykal a ak to ma byt "při toulkách po kopcích", myslim ze spominany zoom 2-3x urcite nebude stacit, ani 5x nestaci, ale to by som bral ako minimum, idealne 8-12x ak to nema byt ultra-zoom.

Edit: Ak by to predsa mal byt lacny low-end, tak urcite nikdy Olympus a nikdy fotak bez optickej stabilizacie! Za tych 3000 sa da najst s aj bez, tak pozor.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny