Předmět Autor Datum
Je tam k ním diskuze. Takhle udávaný frekvenční rozsah je naprosto zbytečný údaj.
karel 11.11.2011 15:27
karel
pokial nemáš príliš prehnané nároky ,tak pomer cena-možnosti sú zaujímavé,"zvuk" majú pomerne príjem…
audax 11.11.2011 20:12
audax
Ja myslim ze su to obycajne sluchatka za par stovak, k nejakym ipodom stejne ziadnu kvalitu nepotreb… poslední
MM.. 11.11.2011 20:17
MM..

pokial nemáš príliš prehnané nároky ,tak pomer cena-možnosti sú zaujímavé,"zvuk" majú pomerne príjemný...nepokrývajú celé ucho aj keď podla obrázku by sa tak na prvý pohlad zdalo,osobne som "zmlsaný" sluchátkami a la Shure/BeyerDynamic a spol,ale vzhladom na cenu tohto výrobku a možnosti priemerného užívatela im nieje v podstate čo vyčítať,je to solidny výrobok za velmi zaujímavú cenu,ale určite to nieje žiadny "zázrak prírody"....ale ako u všetkých takýchto výrobkoch je skôr nutné si ich najprv vypočuť,z papierových hodnôt sa nedá posúdiť ich skutočný "prejav",každý má iné uši a iné predstavy o tom,čo je u neho dobrý zvuk-navštív napr. Nay-Shop,tam sú tieto sluchátka momentálne hitom a máš si ich tam možnosť vypočuť na ipode a na momentálne uvádzaných Sony mp3 prehrávačoch...

Ja myslim ze su to obycajne sluchatka za par stovak, k nejakym ipodom stejne ziadnu kvalitu nepotrebujes ptz z toho neleze ziadne hifi.
Sony mava u svojich vyrobkov pre bezneho cloveka slusny zvuk, rozumej o X tried slusnejsi jak cinani a korejci, t.j. mali by ti zvukovo postacovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru