Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Novější procesor, který vybrat.

Zdravím,
tak jsem se rozhodl, že si pořídím AMD Phenom II X4 960T. Měl bych ale důležitý (a snad již poslední) dotaz. Bude fungovat v mé základní desce (Asus M4A785TD-V EVO)? Díval jsem se na stránky výrobce do CPU support listu, ale přímo tento model tam uveden není (pouze nějaký 960 3.3Ghz,95W,rev.C3). Ale tento, co bych si chtěl pořídit, je 960T: 3.0Ghz(3.4Ghz Turbo),95W,rev.E0), což je trochu něco jiného, než je uvedeno. Přitom všechny ostatní procesory (AthlonII/PhenomII/SempronII X2,X3,X4,X6) tam uvedeny jsou. Nevím tedy, jestli se nejdená o překlep, chybu a nebo skutečně tento jedinný podporován není.
Hledal jsem také na Googlu, ale nic (žádná zkušenost/dotaz na tetno procesor a dusku Asus). Hledal jsem také u jiných (vyšších) modelů Asus a tam také není uveden (ani u patice AM3+), přitom ostatní výrobci (včetně Asrock) tento procesor uvedený mají.
Skutečně netuším, co myslet - chyba, neaktuálnost nebo pravda. Chtěl jsem si ho dnes objednat, protože jde cena nahoru (za týden o 200Kč za noc o 80Kč) a nepotrvá dlouho a cena bude přes 3000Kč + navíc starší Phenomy II X4 nějak mizí z nabídky nebo přestavají být dostupné... Nákuo nechci uspěchat, abych si nepořídil něco, co mi nebude fungovat, zroveň asi nemohu moc čekat. A rád bych si pořídil právě model 960T.
Díky za radu, tip.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny