Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s Microsoft Outlook

aha, takze zrazu stoji software len tri tisic namiesto desat. vtipne :-)
ked vies programovat tak naprogramuj a nehraj sa tuna na mudreho. ja sa rovno priznam ze to nakodit neviem a preto na nic nekydam takto detinsky.
co sa problemov so sw tyka, ma ich aj tebou milovany linux ci macOS (kedze ms nenavidis, tak myslim ze si zastanca jedneho z tychto OS), takze nemas moc co rozpravat. Tiez by som ti vedel povedat po elementarnych pataliach s linuxom co ma srali vzdy ked som sa ten vykvet snazil pouzivat.
Consa pouzivania pc tyka, zastavam nazor ze user nema byt tupy, ale ma vediet ako a s cim vlastne pracuje. takze po navedeni si isto dokaze poradit. ako vies co si tam chlap nainstalil? ako vies ze by to neblblo v thunderbirde, incredimaile, v the bat, a podobnych veciach, ak by ta vec pre ne existovala? potom povies co, ked tvoje vychvalovane mail klienty by mali s tymto problem?

aj drahsie softy maju kopu bugov, co myslis, preco su vydavaned service packy na 3d studio max, co je program za stovky tisic korun? alebo preco adobe premiere stojaci tiez peknych par tisic tak casto pada? mozeme o tom debatovat ale bolo by to OT, takze ak chces posli PM.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny