Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem IP Kamera cez AP routre

Dalsia blbost, kamera nie je fotak, nahananie za MPx je zbytocna poziadavka zo strany zakaznika, ktory si mysli, ze viac je lepsie.
Treba si stanovit ine priority.
- aky priestor ma kamera zaberat, klasicke kamery zaberu len pomerne uzky priestor a nie na kazdy typ "navlecies" varifokalny objektiv
- aky prisvit potrebujes, pokial byva na mieste nejake zbytkove svetlo nepotrebuje kamera casto ani prisvit, ma taku citlivost, ze pri zbytkovom svetle zo vzdialenej lampy vidis rovnako ako na modely s IR prisvitom
- 2MPx ti spravia stabilny datovy tok 10Mb, takze poziadavky na wifi spoj musia byt pomerne velke
- na nakrese mas dsl pripojenie, tam je maximalny upload 512kb, cize ani nahodou si nepozres kameru z netu, pretoze 10Mb>>>512kb, takisto bude problem so sledovanim zaznamu z netu.
- nie kazda IP kamera vie streamovat video a ukladat ho v citatelnom formate, vacsina z nich potrebuje bud specialny rekorder alebo minimalne nahravaci software = dalsie vydaje na beziaci server.
- atd atd

Bohuzial dnes sa uz predavaju cele ultralacne sety nielen kamier, ale aj alarmov (napriklad v Metre) a ludia zacinaju mat pocit, ze vsetko zvladnu sami a tak to potom casto aj vyzera.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny