Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP Pavilion - dobrý notebook?

Zdravím, chcem kúpiť synovi nový notebook na Vianoce. Určený na hry, hudbu a aj aby mal nejakú tú výdrž na baterku. Na Alze som našiel tento kúsok: http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv6-6130ec-d245498. htm#popis
Neviem ako je to teraz ale v minulosti neboli Paviliony nič extra. Niekde som aj čítal že sa môže stať že notebook vypnem a už nepôjde zapnúť - vraj ma zle usporiadané komponenty. Je to aj pri tomto modely? Alebo sa už HP spamätalo? Je to dobrý notebook za ten peniaz? Prosím o odpoveď čo najskôr aby som sa podľa nej zariadil :-) Ďakujem.
PS: Prípadne iný návrh do 600€

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Řada pavilion dost topí (ale to každej pseudoherní notebook), zpracování není taky nejlepší, ale fur…
Boeing 21.11.2011 21:07
Boeing
No já zase na Acer nemůžu nadávat. Teď mám HP Probobook 4720s a nejsem moc spokojený.
Cat 21.11.2011 21:41
Cat
Možná jsi měl štěstí hodné milionové sportky a tys ho vyplácal na Acer ]:) Co máš s probookem? Mám h…
Boeing 21.11.2011 21:52
Boeing
Ja měl taky Acera...a taky chvála:-) poslední
Mufo 16.01.2013 13:06
Mufo

Řada pavilion dost topí (ale to každej pseudoherní notebook), zpracování není taky nejlepší, ale furt je propastný rozdíl v servisu od značek Acer (jejich zpřízněných sraček Packard Bell a Emachines) a toshiba. Na baterku ti nevydrží žádný book několik hodin při hraní her. Každopádně HP beru jako rozumný kompromis ve střední třídě a já sám jsem měl již 3 booky od HP, mezi nima byl i Pavilion (typ si nevzpomenu) a spokojenost. HP schvaluju, ale ještě mrkni na nějaký Probooky, případně něco od lenova. Pokud má synátor doma stolní PC, nebude možná nutný trvat na "herním" booku, protože to bys musel min. 3x zvednout investici :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru