Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sams. Galaxy Xcover, nebo SE Xperia Active?

Ja som si myslel ze ta odpoved bol taky vystrel do prazdna, ale vidim ze si to myslel vazne, takze...

Mobil ma byt odolny, su na to nejake normy a niektori ludia okrem sprchovania robia aj nejake sporty pri ktorych sa zaspinia, spadnu a pod.

Preco robit veci "polovičatě"? To si hovorim tiez, napr. preco Galaxy S2 nie je tiez odolny, preco ma tak slabu bateriu, preco nema TV tuner ako japonske mobily, preco nema HW joystick na hry ked ma tak "namakany" HW, preco nema kryt objektivu ked ma taky super fotak?

Nic z toho nebolo myslene ironicky, podla mna je Galaxy S2 momentalne bezkonkurencne najlepsi mobil na europskom trhu, ale preco sa nemysli na tie veci o ktorych som pisal? Nic z toho by mobil nijak dramaticky nepredrazilo ani (dramaticky) nezvysilo hmotnost, dokazom su mobily s tunerom a ine odolne mobily a taka krytka objektivu by mohla mat hrubku a vahu ako pierko.

Pri tvojom vnimani sveta by si niektori ludia asi museli vybrat ci budu pol roka vecerat alebo budu mat nejaky mobil, prip. by si kupili Galaxy S2 a 3D TV Toshiba a pozerali by sa na nu na cierno pripojeny k elektrine niekde pod mostom. Zivot je o kompromisoch.

Ako som hovoril, podla mna je S2 naj mobil PRE MNA, pre niekoho je velky, kazdy ma ine poziadavky a ine ruky, prsty, tiez nenavidim ked niekto napise, ze nejaky mobil je velky a naco take velke mobily vyrabaju - tak asi preto, preco vyrabaju male a velke topanky!

K bazarom - vsetko v bazaroch je len o nieco lacnejsie ako nove, pre niekoho je ten rozdiel dostatocny aby si to kupil v bazare a pre niekoho nie, niekto ma radsej 2-rocnu zaruku, istotu ze dostane to co si kupuje, istotu ze je tovar nekradnuty a nemoze jedneho dna prist policia a bez vysvetlenia mu zobrat mobil a cely jeho obsah.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny