Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sams. Galaxy Xcover, nebo SE Xperia Active?

Odolnost - ako som pisal su na to normy, tie mobily musia testovat, ako crashtesty na auta, ale nie je to samozrejme rovnake, neviem ci sa na to da spoliehat ale s tym ze "pád mobilu za 7 nebo za 14 k je stejný průser" musim zasadne nesuhlasit. Nie je to len o cene, ale viem o Nokii ktora prezila desiatky padov, aj na betom a o Nokii ktora ma "super kovovu" konstrukciu a prvy den po prvom pade sa rozbila plastova cast ktora tvori mozno 5%, podobne su na tom aj ine mobily, niektore lacne Samsungy sa pri kazdom pade (aj na koberec!) rozletia na 2-4 casti, ine vydrzia aj pady na beton.

S tou honbou za najtensimi vecami uplne suhlasim.

TV tuner - neviem ako si to myslel, ja podozrievam operatorov ze to blokuju, ale je na vyrobcoch ci tam tuner daju alebo nie - tunerom myslim DVB-T(2) tuner na dig. pozemnu televiziu ktora je zadarmo, nie TV sluzby operatorov ktore idu cez internet a su brutalne predrazene. Nieco ako FM tuner, ten ma skoro kazdy mobil, TV tuner mozno jeden zo sto.

Hry - praveze ja som to myslel tak, ze HW na to tie mobily maju, aj na ovela kvalitnejsie hry a vlastne na nic ine netreba 2-jadrove gigove procesory, len snad na full HD video, preto to nechapem ze ludia sa radsej budu pozerat na svoje prsty a spinit si displej akoby poziadali o joystick - a nechapem ani vyrobcov preco nevyuzivaju potencial, ved taku tenku vyklopnu packu (joystick) ktora by sa lahko skryla a bola by aj analogova, vlastne 2 take packy nemoze byt narocne ani vymysliet, ani implementovat a vyuzitie by mali nielen pri hrach, ale aj pri prezerani internetu napr. jedna na skrolovanie, druha na zoom, vdaka tomu ze by boli analogove by to islo aj velmi rychlo - rychlejsie ako dotykovo a clovek by aspon videl cely displej.

Sakra, mat tak peniaze, s tymi napadmi co mam som milionar. ]:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny