Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace BIOSu+driverů

no slava :)
Este potom napis do noveho dotazu ze co na tom PC nefunguje korektne, a vyriesis aj to bez updatu BIOSu :) BIOS co tam je od vyrobcu fungoval ked dosku predavali, tak musi fungovat aj teraz, BIOS nehnije :)

Update BIOSu je hlavne na to ze ak pouzijes nejaky novsi komponent (napr. moc velky RAM modul alebo nejaky modernejsi CPU alebo nejaku PCI kartu) s ktorym ma povodny BIOS problem, a vyrobca zakl.dosky tento problem opravil a vyslovene to tam k tomu BIOSu napisal do release notes a ak mas presne ten problem ktory tam vyrobca uviedol, tak vtedy updatovat BIOS. Inac to neni nutne a bez dostatocnych znalosti sa to moze javit znacne komplikovane (zadavat nejake prikazy do DOS okna podla nejakeho textoveho navodu to je zvycajne nad ludske sily :D) aj trochu riskantne (nie velmi riskantne (tych 90% to som prehanal :D) ja si updatujem vsetko, ale zas aj viem co mam robit ked to potom nenabehne - napr. clear CMOS pripadne vselijake crisis flash metody atd).

Az napises jake su s tym PC problemy tak sa bude dat posudit ci by update BIOSu nieco priniesol alebo ci je to problem inde v HW alebo SW.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny