Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Samsung galaxy S wifi hotspot a kopirovanie

Umoznuje tento telefon sietove zdielanie v pripade, ze spravi zo seba wifi hotspot? Zakaznik ma tento telefon a jedina moznost kopirovania suborov (ak si odmyslime kabel) co som mu tam nastavil bolo cez bt, co je vsak dost pomale. Navyse ak ma pripojenu handsfree k nb musi mat bt na mobile vypnute inak nefunguje (nevie sa sparovat s dovma zariadeniami naraz).
Takze otazka znie ako umoznit kopirovanie z/do telefonu, ked je telefon v stave wifi AP? Instalacia nejakeho podporneho sw zo strany vyrobcu nie je prekazkou.

Předmět Autor Datum
neviem ako je to u tohto,staršie samsungy mali v správcovi pripojenia volbu allow network sharing a… poslední
audax 02.12.2011 15:37
audax

neviem ako je to u tohto,staršie samsungy mali v správcovi pripojenia volbu allow network sharing a volbu shared connection on s volbou com-virtual com/usb/wlan,ale ako u samsungov tradične spojenie bolo šialene pomalé,ale dali sa prenášať súbory z macu cez airport extreme do samsungu a opačne po wifi,či má aj galaxy takéto vplby bohužial netuším,vzhladom na to,že tá pomalosť samsungov v rôznych sieťových pripojeniach nebola chyba jednotlivého kusu ale vlastnosť samsungov ako takých som sa už novším modelom radšej nevenoval

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru