Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pomůže PCI síťová karta zlepšit odezvu při hraní FPS her ?

Já bych to řekl asi příkladem:
No já bych řekl že máš pomalý internet, špatného poskytovatele a máš odezvu -ping třeba 50sát což je moc. A chtěl bys 10. Tak na to nepomůže.

Ale možná když máš ping 15 tak lepší síťovka do pcie z toho dokáže udělat 12. Což je většině hráčů nanic ale profík si to koupí.

Tak sem ti to našel:
Test síťovky za 2500
http://extrahardware.cnews.cz/killer-xeno-pro-sito vka-pro-line-hrace?page=0,2

Přiznám se, že k testování síťové karty Killer Xeno Pro jsem přistupoval ze začátku trochu skepticky. Po provedených měřeních musím svůj názor trošku poopravit. Karta jistý přínos má, ale je třeba podotknout, že běžný domácí hráč její dopad asi příliš nepocítí. V hráčském režimu se oproti integrované síťové kartě trochu snížil maximální ping a jednotkách se zvýšil i průměrný počet fps, nejednalo se však o zcela zásadní změnu. Na druhou stranu oproti dříve dělané recenzi na serveru AnandTech, kde měli k dispozici kartu od EVGA, se mi přeci jen nějaké rozdíly naměřit podařilo. I tak lze kartu doporučit spíše jen profesionálním hráčům, kde rozhoduje každé fps a delší odezva serveru znamená téměř jistou smrt.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny