Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Placený Web - jaký hosting?

Ahoj :)
Doména a webhosting jsou věci které spolu souvisí.
V ČR je jak už tu bylo několikrát zmiňováno nejlevnější koupit doménu tady: http://hosting.wedos.com/d/67250 (když na to klikneš, a pak to objednáš tak mě potěšíš, protože za to dostanu malou provizi :)
A je k tomu zadarmo (stačí bezplatně aktivovat) miniweb.
Ve stručnosti: statické stránky s omezeným uploadem formátů, bez FTP, 100 MB prostoru (to ti bude stačit, pokdu tam nebudeš dávat videa a nebo hodně fotek ve velkém rozlišení) s neomezeně velkým prostorem.
Za 30Kč tam mají neomezený webhosting a v nápovědě návod jak tam rozchodit různé redakční systémy.
A pokud bys chtěla něco jednoduchého a bezplatného a bez reklam, kde můžeš použít svojí doménu (zakoupenou jinde) tak doporučuji použít webnode.cz. (šablony se dají upravovat omezeně a musíš umět CSS). Verze zadarmo je bez reklam, 100MB prostoru a web si uděláš přímo ve webovém rozhraní (je to jako blgo s trouchou víc možností). A nemusíš se starat o bezpečnost a údržbu.
Reklamy si tam můžeš dát svoje http://jabb.im/4nq a když ti na ně někdo klikne, tak za to dostaneš peníze (nečekej ale žádné horentní sumy)..
Jinak svobodný software na editaci statického webu doporučuji kompozer a pokud bys chtěla něco dynamického tak pro tebe bude asi nejlepší wordpress.

Jo ještě dobrý freehosting je tohle: https://www.endora.cz/
Můžeš tam rozběhnotu wordpres a další CMS na jeden klik a doména tam myslím také de zakoupená jinde (a nebo u nich, ale druhého řádu "cokolivjevolne.cz" ).
Snad jsem ti v něčem pomohl..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny