Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tipy na zrychlení OUTLOOK 2010

Ještě je dobré vést v patrnosti OST (tuším že míval atribut skrytý).
Kdysi jsem řešil podobnou situaci, PST průběžně zálohoval. Lze jej slušně zkomprimovat. Stačí si vytvořit dávkový soubor, který vše zajistí při vyp/zapnutí PC.
Zkusil bych se podívat mezi programy na správu. Mívají funkce na kontrolu archivu, opravu. V první řadě se začíst na stránkách MS. Dobré produkty třetích stran budou většinou placené.
Zvaž, jak často bys mohl potřebovat v příští roce nahlížet do staré pošty za rok 2011 a předchozí. Asi bych opravdu začal s novým PST a ten stávající PST po zazálohování přejmenoval a podle potřeby operativně při vypnutém O2010 přejmenovával tak, abych při vyjímečných situacích mohl do staré pošty s tím vědomím, že budu moci pracovat s poštou do roku 2011 včetně, nebo s novou poštou od roku 2012 a musím se mezi tím přepnout "ručně dávkovým souborem" (změna název PST, který je přednastaven cestou a názvem v O2010) i za cenu vypnutí/zapnutí O2010.
Pokud se kontrolou ukáže, že je stávající PST v pořádku, nesnažil bych se to nijak optimalizovat a hledat další zázračné nástroje. Čas to zaléčí ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny