Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi anténa pro klienta na krátkou vzdálenost

Paul ma trosku pravdu, ja asi chapem co riesis, mas konekt a chces ho rozsirit par kamosom, samozrejme zadarmo to nebude, takze nielenze budes mat net zadarmo, ale kusok aj zarobis. Takto zacinalo kopec "obyvackovych" ISP, problem bol, ze takyto "ISP" neboli registrovani na TU, takze nemuseli mat nic podla predpisov, kedze neplatili dane a neopravnene podnikali mozhli mat nizsie ceny ako legalni ISP a co bolo najhorsie vdaka rozmachu takychto ISP sla 2.4 "do kytek" skor ako musela. Pamatam si jedno takehoto ISP (vsesmerka strcena v okne), ktory za mesiac pripojil asi 20 ludi na svoju nekryptovanu dslku.
Ked som zacinal ja a nastalo rusenie zavolal som konkurencii a dohodli sme sa preladeni kanalu. Kedzme sme boli 3-4 slo to a internet slapal kazdemu.
Potom prisli pseudoISP a zacal sa boj kto z koho, ziadne dohody neplatili a vsetko skoncilo az opustenim 2.4 a prechodom na 5GHz, kde sa bude situacia bohuzial za par rokov(mesiacov) opakovat.
Takze moja rada je, ze pokial chces pripojit 3-4 kamosov, aby si mal zadarmo net, aby ste si zahrali na lanke csko a dalej nechces nic rozvijat tak to sprav z tohpo najlacnejsieho co zozenies, ak mas zalusk uz na dalsich tak buduj siet od zaciatku kvalitne, neskor sa ti to vrati v podobe minima problemov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny