Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Špatný síťový konektor - funknčí jen při "správném" pootočení a další "záhady".

Za 290,- Kč by to mohl zabalit pomalu do hedvábí :-) "Došlo poškozeno" znamená, že to do těch Malešic došlo viditelně poškozeno, leč z balíku se nic nesype, neteče a není vidět dovnitř. Další level je, že balík dojde se "zápisem" a to se už nerozváží, ale musí se na poštu; tam se to otvírá, kontroluje a případně uplatní náhrada.
S blbým balením z aukra jsem se setkal taky, mobil vložený jen do bublinkové obálky (volně, bez čehokoli), DVD přehrávač v krabici, která ho rozměry přesahovala asi o 2cm. S podivem, že dorazil celý; jen takové to kolečko na posun vpřed a vzad upadlo, ale nevadí, vyklepal jsem ho z krabice a nasadil zpět - drží :-) Když já něco posílám, tak nad balením strávím klidně hodinu. Na druhou stranu, pár věcí mi dorazilo zabalených tak, že by přežily i doručení balíku volným pádem z vrtulníku; záleží na lidech.
Konektor v řiti jsem zažil na CD přehrávači; šlo ovšem o cinch - stačilo rozebrat, vyndat desku ven a propájet to. Tak snad to na tom notesu nebude taky tak, je myslím celkem voser dělat rozborku/sborku booku.
Systém bych na tvém místě přeinstaloval vč. formátu, nevíš, co tam může být za vejry a co vše má systém za sebou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny