Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaky notebook vybrat pro programatora?

Ahoj,

dostal jsem v zamestnani nabidku, ze dostanu novy notebook a mohu si vybrat jaky (cenovou hranici ocividne nemam, ale nepotrebuju asi zadne delo, vseho s mirou). Na pocitaci programuji v PHP, kdy pouzivam Net beans. Takze na PC mi bezi Apache, databaze a databaze MySQL. Vzhledem k tomu, ze potrebuji jak Windows Vista, Windows 7 tak Windows XP, casto spoustim tyto Windowsy jako virtualy. Z grafickych programu pouzivam Adobre Photoshop a stavajici PC se pri vetsi grafice kouse a nezvlada ji vykreslit.

Chci se zeptat, co pro takovouto praci doporucite za notebook? Nemusite konkretni typ, ale alespon ty hlavni komponenty jako je procesor, graficka karta a pocet pameti.

Na notebooku nebudu hrat hry, bude vyuzivan vetsinou jen pro vyse zminovanou praci. Jelikoz se v tom nevyznam, tak se ptam zde. Jediny muj pozadavek je ten, aby notebook byl odolny vuci narazum, padum apod. Jelikoz jej kazdy den budu nosit do prace a domu. Z toho vypliva i to, ze by mel byt relativne lehky. Nehledam zadne 18ti palcove kravy, jelikoz na nej bude napojen min. 1 monitor (idealni by bylo, aby mel tedy 2 bystupy HDMI)

Dekuji za tipy.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
http://www.alza.cz/acer-aspire-5755g-cerno-stribrn a-d377377.htm zkus to to bych doporučil nový
012355 25.01.2013 17:06
012355
Můj pracovní setup je tohle: hp-elitebook-8470p-d362104.htm + docking station + 2 monitor + externí… poslední
MaSo 25.01.2013 17:08
MaSo

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru