Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Displej vasho booka

Mam book Toshiba L20-121 s diplayom 1024*768 XGA no zda sa mi dost blby displaj, ze hore je menej podsvieteny a blbo zobrazuje stupne sedej (este horsie ako na mnou nadavany stolny LCD HP 1740) a prsote ked chcem vidiet dobry obraz aj hore aj dole, tak sa musim poraidne vrtit.
na slnku skoro vobec nic nevidim a jas mam na maximum pomocou FN+nejakej klavesy (nemam ho pri sebe tak neviem prsne cislo).
sprava sa takto aj Vas ci zase som kupil blbost ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja mam nejaky starsi fujitsu siemens (P3/650 ci kolko), je sice podsvieteny rovnomerne, ale zda sa m…
MM.. 08.06.2006 15:58
MM..
nb je sice novy ale ide o stary model ale aj tak sa mi to nezda zeby to bolo az take hrozne. ja by s…
fleg 08.06.2006 17:09
fleg
to je prilis brutalne aby bola zhoreta trubica,.. myslim ze MM vystihol spravne ,takto sa aj mne jav… poslední
majklx 08.06.2006 19:50
majklx

Ja mam nejaky starsi fujitsu siemens (P3/650 ci kolko), je sice podsvieteny rovnomerne, ale zda sa mi moc "svetly" (a ked znizim jas na minimum pomocou Fn+klavesa tak sa mi zda zas maly kontrast - resp. nejako divne odstupnovane stupne jasu, akoby to bolo niekde kde je moc svetla :))). Neviem ci to tak bolo do nova kupoval som ho pouzity cez ebay.
U starsich NB si asi kvalitny display moc clovek nenavybera, predsalen vyvoj aj u LCD ide dost razantne dopredu, takze cim starsi tym bude asi horsi.
Napada ma ci nahodou u toho displaya co ty popisujes nie je skapana jedna z trubic podsvietenia, ak je to moc nerovnomerne, to by chcelo vidiet/porovnat s inym rovnakym typom...

P.S. aj ked tvoj NB je asi novsi ako moj, 15" XGA(1024x768) sa mi podla toho rozlisenia zda ze bude asi nejaky starsi typ displaya, alebo je to vada, skus sa indformovat u predajcu...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru