Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SATA přepínač

Lidí, co se chlubili dlouholetou praxí a uměli a jiní jen žvatlali znám habakuk. Nemám Ti nic za zlé, třeba jsi machr "ajťák", ale odpověz na dotaz, který jsem psal před chvílí.
Já ho pro jistotu zopakuji a podotýkám, že Pc zavirovat i když nemáš Admin práva se dá. Stačí udělat ptákovinu na Netu a práva nepráva seš v kélu. Jako obrana to stačí, ale jen do jisté chvíle. Kdysi jsem provozoval PC jako "host" a zjistil jsem, že to stojí stejně za starou belu. Poku se najde někdo zvědavej a surfuje, tak si stejně zasere nohavice. A řešit to, dvěmi HDD, kde si je bude přepínat, je velmi jednoduché, ale pro někoho nesmyslné. Že?
Ty se držíš toho druhého a vše jiné odsuzuješ.
Sám se pohybuji v tomto prostředí necelejch 20 let, a to víceméně jako samouk. Vím co lidi chtějí a vím, co odborníci lidem do PC strkají a jak řeší otázky bezpečnosti.
Nikdo u toho nastavení nezůstane a každý se vrací ke svému osvědčenému. Svět nezměníš, ale můžeš podat ruku. Když ne (pomáhat), tak na to podle svého vyřešíš a vynadáš mu...
Můj nezodpovězený dotaz (z 12:44):
Asi tomu houno rozumím, ale když jsem měl já osobně na svým Pc 3 přihlašovací účty a jeden z nás zaviroval PC, tak jsme měli díky tomuto "viru" VŠICHNI zničený soubory MP3. A že jich bylo asi 500 GB a do posledního vše v háji, nic nešlo přehrát. A to jsem kvůli tomu běhal i za těma, co tomu rozumí určitě víc jak já.
Jak se to asi mohlo stát?
Já myslím (a propo: vím co znamená myslet), že kdejakému svinstvu je jednou, kdo má práva, pokud to svinstvo vidí jeden nešifrovaný HDD, ne?
Vysvětli mě to, díky

A dodávám, že Admin účet se nepoužíval a všeci jsme byli jako "host"
A pokud chceš dodat... Ano- stahovalo z Webu, instalovalo se v PC a vše další co se dá s PC dělat...
Jo a kolik že to máš let?
Mě je 40.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny