Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odměna za: Pomoc s výběrem notebooku/vybráním komponent do PC sestavy

dobrý den, asi Vám neřeknu žádnou novinku, ale musím podotknout, že kolegové mají pravdu s tím herním notebookem- na to ani nemyslete... jde jen o komerční tah prodejců- něco takového prakticky není...(už jen, proto že v laptopu jsou všechny součásti u sebe a mají tendenci se zahřívat, potom tu máme dotazy typu do 3 hodinách hraní AMRY2 se notebook vypne co s tím atd...)- navíc veškeré komponenty jsou oproti desktopům "ořezané" a nevyrovnají se jim.
---
pokud mohu mluvit za sebe tak já si koupil před cca 4 lety? "herní notebook" acer aspire(jo jo medvidku vím, že to byla blbost, člověk se chybami učí)

no a co s tím dnes? dnes je tento notebook na hry nepoužítelný, sám zmiňujete upgrade PC- na to s notebookem zapomeňte, vždy musíte vyměnit celý stroj(no vždy ne ale když už se člověk k tomu rozhodne tak většinou kupuje novy)zpět k tomu aspire, no herní notebooky mají většinou 15,6" a 3 kg a to je s prominutím cokoliv jiného než skladné a přenositelné...takže zákazník s vědomím jak vyzrál, že má herní dělo v přenositelném laptopu, má ve skutečnosti předražený "šumt" který je stejně ukotvený jen na stole protože takovou váhu se mu nechce nosit každý den.

---
momentálně sem spokojený s Lenovem z360 (13" necelé 2kg) šupnu ho do batohu, bez problému:-)


doporučuji tedy kombinaci Desktop/laptop - (destop si mužete ještě X let "tunit" a laptop zaleží na vás... co na něm potřebujete (DVD mechaniku?, numerickou klavesnici--- )
----

psps: píši z vlastní zkušenosti :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny