Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledam notebook 13-14" s min. 2 jadrovym CPU a dlouhou vydrzi

Ahoj,

potrebuju poradit. Hledam pro kamarada notebook s 2 jadrovym (normalnim CPU, zadny nevykonny) CPU Intel a s co nejdelsi vydrzi (klidne 9cl. baterka). Rozliseni urcite ne to 136x 768. Musi byt vyssi. Celosvetova zaruka se hodi, tim to ale asi smrskavam na 1-2 znacky, takze podminka to neni. Cena je vicemene jedno. Zaruka NBD by byt mohla, neni nutna, ale budu ji preferovat, pokud by byly nejaky srovnatelny s a bez, tak beru s. Ne Apple a Sony a Panasonic. Melo by to mit trosku odolnejsi telo, bude to hodne cestovat a zachazet se s tim bude tak, ze se pocita s tim, ze se to po cca 2 letech vyhodi a koupi se novy.
Ja to uz dyl nesleduju a ted kdyz ted narychlo hledam, tak s dlouhou vydrzi nachazim samy ty setrivy jednojadra a to nechci, protoze si myslim, ze to nebude mit vykon.
Displej je jedno, ale mat by byl lepsi.
Vite nekdo o necem takovym? Musi to byt skladem a koupit se to musi dnes, respektive zitra to musim mit doma. Uz asi pul hodiny volam na dell a ztracim nervy. Pripadne pokud neco takovy nekdo prodavate, tak se klidne ozvete. Okoli Brna.

dik

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny